26. Državno prvenstvo Bled 2016

V nedeljo, 25. septembra 2016, bo Veslaška zveza Slovenije v sodelovanju z Veslaškim klubom Bled organizirala 26. Državno prvenstvo v veslanju. Prvi del prvenstva v enojcih je bil na sporedu že spomladi, ko je bilo razglašenih 6 državnih prvakov in prvakinj, v nedeljo pa pa jih bomo dobili še 19. Predtekmovanja se bodo pričela ob 10. uri, finalna tekmovanja pa ob 15:00 in bodo trajala do 19. ure. V tekmah za naslove državnih prvakov bo nastopilo okrog 160 tekmovalcev in tekmovalk iz vseh sedmih slovenskih veslaških klubov v  115 čolnih, poleg tega pa bodo na sporedu še promocijske tekme v kategoriji pionirjev in pionirk do 12 let, tu so prijave tudi najštevilčnejše, in osmercu.

DP 2016 – Stanje prijav

DP 2016 URNIK_končna verzija

STARTNE LISTE IN REZULTATI

Veslaška zveza Slovenije ja danes na Blejskem jezeru organizirala 26. državno prvenstvo v veslanju, ki se ga je udeležilo 160 tekmovalcev in tekmovalk iz vseh sedmih slovenskih klubov. Skupaj s spomladanskim delom, ko smo že dobili državne prvake v enojcih v mlajših kategorijah, je bilo letos na sporedu 25 tekem za naslov državnega prvaka, najuspešnejši klub pa je 14 osvojenimi naslovi postal VK Dravske elektrarne Maribor.

REZULTATI DP 2016

FOTOGALERIJA