4. Državno prvenstvo na simulatorjih veslanja za mlajše kategorije Izola 2018

V soboto, 10. marca 2018, bo v Izoli v organizaciji Veslaške zveze Slovenije in Veslaškega kluba Argo Izola potekalo 4. Državno prvenstvo na simulatorjih veslanja za mlajše kategorije. Fantje in dekleta v mlajšemladinski in pionirskih kategorijah se bodo za naslove državnih prvakov na veslaških ergometrih potegovali v telovadnici Osnovne šole Vojke Šmuc v Izoli. Tekmovanje se bo pričelo ob 10. uri.

Razpis DP erg mlajše kategorije 2018

Na tekmovanju je nastopilo 104 veslačev in veslačic iz vseh sedmih slovenskih klubov. Med dekleti so državne prvakinje postale Noemi Zonta, VK Nautilus Koper (mlajše mladinke), Zala Medvešček, VK Izola (pionirke do 14 let), Zarja Dostal, VK Ljubljanica (pionirke do 13 let) in Lana Ivanušič, VK Dravske elektrarne Maribor (pionirke do 12 let). Pri fantih so naslove državnih prvakov osvojili Jernej Grace, VK Dravske elektrarne Maribor (mlajši mladinci), Jan Tul, VK Izola (pionirji do 14 let), Arne Završnik, VK Dravske elektrarne Maribor (pionirji do 13 let) in Rok Krebs, VK Dravske elektrarne Maribor (pionirji do 12 let).

Rezultati JM12  Rezultati JM13  Rezultati JM14  Rezultati JM16

Rezultati JW12  Rezultati JW13  Rezultati JW14  Rezultati JW16