Grace in Domanjko v polfinalu

mario Novice 0 Komentarjev

Iz današnjih repasažev se je v polfinale uspelo uvrstiti samo dvojcu, v katerem veslata Jure Grace in Grega Domanjko. Ostali dve posadki sta izpadli iz bojev za višja mesta.

dsc_0159

Potem ko se iz sredinih predtekmovanjih nobeni od naših treh posadk neposredni ni uspelo prebiti v polfinale, sta bila danes v repasažu uspešna Jure Grace in Grega Domanjko. Tam sta bila tretja, za posadkama Nizozemske in Madžarske, prehitela pa sta Hrvaško, ZDA in Venezuelo. Jutri bosta ob 09:35 nastopila v polfinalu, za prva tri mesta, ki vodijo v veliki finale, pa se bosta borila s posadkami Nizozemske, Azerbadjana, Avstralije, Nemčije in Ukrajine.

dsc_0028

Lahko dvojni dvojec, v katerem veslata Tilen Pugelj in Marko Bolha, je bil v repasažu peti, popoldne pa se je v malem polfinalu uvrstil v C finale. Ta bo na sporedu že jutri ob 12:23, za uvrstitve med 13. in 17. mestom pa bodo njuni konkurenti čolni Grčije, Avstrije, Čila in Kanade.

dsc_0104

Tudi skifistka Anja Šešum je bila v repasažu peta in ji ni uspela uvrstitev v polfinale. Jutri se bo ob 08:46 veslala za vstop v C finale. Mala finala bodo na sporedu jutri popoldne.

dsc_6897

Vsi rezultati

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja