Mednarodna mladinska regata v Münchnu – drugi dan

mario Novice 0 Komentarjev

Drugi dan dan mednarodne mladinske regate v Münchnu so v vseh disciplinah, razen dvojnem četvercu in osmercu, potekale v naprej določenih skupinah, brez predtekmovanj. Kombinirani dvojni četverec se je uvrstil v veliki finale in tam osvojil peto mesto.

V dvojnem četvercu so veslali Dean Maslo (VK Argo Izola), Žiga Zarič (VK Dravske elektrarne Maribor), Gašper Ostanek in Žan Črnac (oba VK Nautilus Koper). S tretjim mestom v predtekmovanju so se uvrstili v veliki finale, tam pa v močnem nasprotnem vetru zasedli peto mesto. Zmagali so Britanci pred Hrvati in dvema nemškima posadkama, za našo posadko pa se je na šesto mesto uvrstila še ena nemška kombinacija.

Miha Ramšak in Gašper Ferlinc (oba VK Dravske elektrarne Maribor) v svoji skupini zasedla drugo mesto, za včeraj zmagovalno avstrijsko posadko. Skupno sta danes dosegla četrti najboljši čas od vseh nastopočij dvojcev.

Jure Poljanec, Žan Eržen, Kristjan Markovc in Aleš Jalen (vsi VK Bled) so v četvercu v svoji skupini zasedli tretje mesto, skupaj pa dosegli peti čas.

Tinka Kersikla (VK Argo Izola) in Eva Urevc (VK Bled) sta v ženskem dvojnem dvojcu v svoji skupini zaostali tik za Poljakinjama, skupaj pa sta dosegli četrti čas.

Vsi rezultati