Nik Krebs z drugim mestom in tretjim časom v polfinale, dvojni četverec in skifistka izpadla

Jernej Slivnik Novice 0 Komentarjev

Danes dopoldne je bil v mladinskih izločilnih bojih uspešen le Nik Krebs, ki se je uvrstil v polfinale enojcev. Dvojni četverec in skifistka Tjaša Pfajfar bosta jutri dopoldne nastopila v malih polfinalih za uvrstitev v finale C ali D, ki bosta na sporedu že jutri popoldne.

DSC_0124 (2)     DSC_0122 (2)

Nik Krebs je bil v četrtfinalni tekmi drugi za Brazilcem Lucasom Ferreiro. Krebs je vodil prvih 500 metrov, potem pa ga je brazilski veslač prehitel in ga v cilju premagal za sedem sekund, tretji je bil Američan, ki je še napredoval v polfinale, za njim pa so se razvrstili še predstavniki Poljske, Moldove in Lukemburga. Krebs je postavil tretji najhitrejši čas četrtfinala, poleg Brazilca je bil hitrejši le še Belorus. Polfinale bo na sporedu jutri ob 17:10.

Rezultati četrtfinala JM1x

DSC_0104 (2)     DSC_0114 (2)

Dvojni četverec z Nejcem Donavalom, Tevžem Koseljem, Matejem Čukom in Jakom Malešičem je bil v četrtfinalni tekmi četrti in je tako le za mesto zgrešil napredovanje v polfinale. Zmagali so Francozi pred Rusi in Grki, prosti katerim so naši v zaključku izgubili neposreden boj. Četverec bo jutri dopoldne nastopil v tekmi za uvrstitev v finale C.

Rezultati četrtfinala JM4x


DSC_0079 (2)     DSC_0095 (2)

Skifistka Tjaša Pfajfar je bila v repasažu četrta, kar ni zadostovalo za napredovanje v polfinale. Pred njo so se uvrstile Francozinja, Švicarka in Peruanka, Tjaša pa je prehitela Tunizijko. Tudi njo jutri čaka tekma za uvrstitev v finale C.

Rezultati repasaža JW1x

 

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja