Razpis Licenčnega seminarja za trenerje veslanja za leto 2021

ESS_logotip
MIZŠ_logotip

Veslaška zveza Slovenije in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez objavljata razpis Licenčnega seminarja za trenerje veslanja za pridobitev licenc za leto 2021, ki bo potekal na daljavo v obliki videokonference v terminu 1. – 4. marca 2021.

VZS logo 7
OKS-Znak_Slovenija-OKS-ZSZ-SI_RGB

RAZPIS IN URNIK

Rok za prijave in pošiljanje vseh potrebnih dokazil je ponedeljek, 22.2.2021.

Prijava je možna le preko izpolnjene prijavnice na spletnem obrazcu.
Dokazila o izpolnjevanju pristopnih pogojev mrajo biti po e-pošti poslana na naslov: gregor.grbec@olympic.si

Potrdilo_o_zaposlitvi

Aktivnost se izvaja v okviru projekta Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022.
»Projekt Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022 delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi 10: Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1: Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc; specifičnega cilja 2: Izboljšanje kompetenc zaposlenih za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela.«

Banner usposabljanja 2018-22
Banner usposabljanja_zveze