Razpis tečajev usposabljanj za naziva Trener veslanja 2 in Trener veslanja 3

Jernej Slivnik Novice 0 Komentarjev

ESS_logotip

MIZŠ_logotip

 

Veslaška zveza Slovenije in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez objavljata razpisa tečajev usposabljanja za naziv Trener veslanja 2 in Trener veslanja 3.

VZS logo 7     OKS-Znak_Slovenija-OKS-ZSZ-SI_RGB

Program Trener veslanja 2 se bo pričel 25. januarja 2019 in bo potekal na v Veslaškem centru Bled. Rok za prijave je 18. 1. 2019 do 10.00 ure.

RAZPIS _Trener veslanja 2

URNIK – Trener veslanja 2

Program Trener veslanja 3 se bo pričel že 18. januarja 2019 in bo potekal v Veslaškem klubu DEM v Bresternici pri Mariboru. Rok za prijave je 16. 1. 2019 do 10.00 ure.

RAZPIS_Trener veslanja 3

URNIK – Trener veslanja 3

 

Registracija in prijava je možne le preko spletne aplikacije na tem naslovu. Kandidate tudi vsa zahtevana dokazila naložijo v isto spletno aplikacijo.

 

Ciljna skupina: zaposleni v RS na katerem koli področju (ni pogoj zaposlitev v športu).

Potrdilo_o_zaposlitvi

Usposabljanje je brezplačno zaradi sofinanciranja Evropskega socialnega sklada Evropske unije in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Aktivnost se izvaja v okviru projekta Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022.

»Projekt Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018-2022 delno  financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi 10: Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1: Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc; specifičnega cilja 2: Izboljšanje kompetenc zaposlenih za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela.«

Banner usposabljanja 2018-22

Banner usposabljanja_zveze

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja