•                                          some_text

Maj 10th, 2015
1078 Views

osmerc

Bled, 9. maja – V soboto, prvi dan veslaškega svetovnega pokala na Bledu, so na svoj račun po dirkah prišli tudi predstavniki sedme sile. Skupaj z nekdanjim olimpijcem in strokovnim komentatorjem RTV Slovenija Janijem Klemenčičem so novinarji sedli v osmerec, na krmilo posadili televizijko Antonijo Ražen in na blejskem jezeru opravili krajši trening.

Ta se je na koncu prelevil v dirko z alžirsko skifistko Amino Rouba, ki jo je prepričljivo dobila slednja. Po aplavzu in skupnem poziranju so se novinarji, ki so v čolnu prvič pozdravili tudi Meto Zoran s RTV Slovenija, vrnili v Malo Zako. Da je bil dogodek še bolj vesele narave, je poskrbel tudi Klemenčič sam, ki je neposredno pred startom na 2000 metrov na obali Blejskega jezera organiziral še pogostitev s šampanjcem.

Člani ekipe so poleg zanimive izkušnje od organizacijskega odbora dobili tudi spominske majice in kapice, dogodek pa bo v prihodnje stalnica največjih veslaških tekmovanj na Bledu.