Tudi Rajko Hrvat v polfinale

mario Novice 0 Komentarjev

Rajko Hrvat si je v lahkem enojcu s tretjim mestom v četrtfinalu zagotovil nastop v polfinalu. Jan Špik bo jutri nastipil v C finalu, Gašper Fistravec pa v D finalu. Jutri polfinale za Luko Špika in Iztoka Čopa.

cimg7911

Rajko Hrvat je bil v svoji četrtfinalni skozi celotno progi na drugem mestu, tik za favoriziranim Francozom. V zaključku tekme ga je prehitel še Švicar, vendar pa je tretje mesto zadostovalo za uvrstitev v polfiinale. Tam si bo jutri ob 09:44 skušal pririti vstopnico za A finale, na poti pa mu bodo stali skifisti Italije, Francije, Avstrije in druge francoske posadke.

dsc_8206

Jan Špik je bil v četrtfinalu četrti, kar zadostuje za uvrstitev v C finale. Tam bo nastopil jutri ob 11:22.

dsc_8192

Gašper Fistravec je v četrtfinalu zasedl peto mesto in bo jutri ob 10:40 nastopil v D finalu.

cop-spik-001Poslastica jutrišnjega dne bo zagotovo polfinale dvojnih dvojcev in v eni od glavnih vlog bosta Luka Špik in Iztok Čop. Nastopila bosta v prvi predtekmovalni skupini ob posadkah Estonije, Nemčije, Norveške, Litve in Velike Britanije. Preboj v A finale v najbolj zgoščeni in izenačeni disciplini bo že velik uspeh, saj gre po večinskem mnenju veslaške javnosti, zbrane v Münchnu, za najzanimivejši obračun finala svetovega pokala. Naš čoln bo nastopil ob 14:05.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja