•                                          some_text
    4260 BLED

T: 04 5767230
    E: info@veslaska-zveza.si

VZS uspešno organizirala mednarodni sodniški seminar

By mario
In Novice
Avg 5th, 2014
2030 Views

Veslaška zveza Slovenije je 9. in 10. novembra 2013 v sodelovanju s sodniško komisijo Svetovne veslaške zveze FISA na Bledu organizirala mednarodni seminar za veslaške sodnike oziroma t.i. sodniško kliniko, ki se je je udeležilo 27 slušateljev iz sedmih držav (Avstrije, Italije, Češke, Madžarske, Hrvaške, Turčije in Slovenije). Klinika je bila namenjena že licenciranim mednarodnim sodnikom za obnovo znanja po obsežnejših spremembah pravil na izrednem kongresu spomladi letos in kandidatom za mednarodne sodnike, ki se pripravljajo na opravljanje izpitov in pridobitev licenc. Predavala sta člana sodniške komisije FISA ga. Gabrielle Isenschmid Weber iz Švice. in g. Fabio Bolcic iz Italije. Kvalitetni in uspešno organizirani seminar je gostil blejski hotel Jelovica. VZS so zastopali mednarodni sodniki dr. Vladimir Meglič, dr. Peter Fajfar, Darko Golob in Borut Golob ter kandidatka Urša Heberle.

dscn0745-001

dscn0734-001

Fabio Bolcic (ITA)

Gabrielle Isenschmid Weber (SUI)